Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /var/www/vhosts/timmerbedrijfhoets.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
aanbouw-garage

Aanbouw en opbouw

Een aanbouw is een nieuwe ruimte die aan de bestaande woning wordt toegevoegd. Het betreft een aparte ruimte met een eigen ingang, en er is geen doorgang vanaf de bestaande woonruimte. Dit zou dus een garage kunnen zijn of een praktijkruimte of een berging met eigen ingang, die tegen de originele woning wordt geplaatst.

Je kunt ook kiezen om naar boven toe te bouwen. De eerste gedachte hierbij is vaak de bekende dakkapel, maar die kun je alleen op een schuin dak plaatsen. Heeft je woning een plat dak dan kun je een extra verdieping laten plaatsen over de gehele oppervlakte, maar ook kan een deel van de beschikbare oppervlakte gebruikt worden.

Dakkapel

Een goede dakkapel bestaat uit een aantal onderdelen en het is goed om die allemaal vooraf te overleggen met het bedrijf. Een dakraam is weliswaar wat minder werk maar ook die moet goed gemonteerd worden waarbij vooral de afwatering en isolatie rondom een aandachtspunt is. Het risico van tochtlekken rondom het dakraam wordt kleiner door aandacht te hebben voor de uitvoering, net zoals dat is bij het plaatsen van kunststof kozijnen bijvoorbeeld.

de-verschillende-soorten-dakkapellen
dakraam-laten-plaatsen-2-1920x1440

Dakramen

Eén van de mogelijkheden voor het verbeteren van het wooncomfort is de installatie van een dakraam. Een dakraam is ideaal voor het creëren van slaap- en studeerkamers op de zolder. Dit heeft onder andere gevolgen op het gebied van de noodzakelijk licht en frisse lucht in deze ruimte. Meest voorkomend is een tuimeldakraam, maar ook een kanteldakraam wordt vaak gekozen. Daarnaast hebt u bij ons ook nog de keuze uit valramen, schuiframen, openslaande ramen en uitstapvensters.
Timmer- Aannemersbedrijf Hoets zorgt voor levering en plaatsing. Heeft u al een dakraam gekozen? Eén van de meest bekende merken is VELUX. Dit bedrijf levert dakramen van hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs. Uiteraard bestaan nog veel meer leveranciers met ieder hun eigen opties. Wij adviseren u graag.

Dakwerk

Uw dak wordt het gehele jaar beïnvloed door door de zon, storm, vorst, sneeuw en andere factoren. Het dak moet niet alleen waterdicht zijn of esthetisch een fraai beeld opleveren, maar meer nog op uiterst vakkundige wijze zijn gebouwd met topkwaliteit materialen. Timmerbedrijf Hoets verricht o.a. de volgende werkzaamheden:

Vervanging of reparatie van bitumen daken
Isolatie van bestaande – schuine en platte – daken
Vervanging van pannendaken
Aanbouw of vervanging van – schuine en platte – dakconstructies
Vervanging van goten en randafwerking
Onderhoud en duurzame waterdichtheid

dakpannen-cropped
kozijnen

Kozijnen, ramen & deuren.

Timmerbedrijf hoets plaatst kozijnen, ramen en deuren, van hoogwaardige kwaliteit, goede luchtdichtheid, geluidsisolatie- en warmte isolatie-waarden. Van laagenergie tot passiefhuiswaarden. Mooi, onderhoudsvriendelijk en voor ieders smaak!
In alle gevallen werken wij uitsluitend met superieure materialen waardoor kwaliteit te allen tijde gewaarborgd is. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de door uw gewenste toepassing

Verbouwing en renovatie

Zo realiseren we een verbouwing en renovatie waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken. Die binnen je budget is gerealiseerd en resulteert in precies die keuken, badkamer, aanbouw of uitbouw waar je al zo lang van droomde.
Wat voor werkzaamheden we ook uitvoeren, kwaliteit en service staan altijd voorop. Dat betekent dat we niet alleen voor je klaar staan tijdens de verbouwing, maar ook erna. Door praktische adviezen te geven, bijvoorbeeld in de vorm van een meerjaren onderhoudsplan met begroting.

verbouwing-woonkamer-J2.jpg.640x0_q85_crop
Colorpanel-gevelpanelen-antractiet-450x253

Gevelbekleding

Een gevel is natuurlijk veel meer dan alleen een gevelpaneel. De achterconstructie, juiste bevestigingsmiddelen en óók de folies zijn belangrijke producten. Als er aan de buitenkant van een gebouw over de bakstenen muur, betonnen muur of het houtwerk een extra beschermende laag wordt aangebracht dan wordt dit gevelbekleding genoemd. Gevelbekleding kan gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Tegenwoordig wordt in de woningbouw vooral kunststof gebruikt. Maar ook hout, kunststof of cementgebonden kunnen worden toegepast.Naast advies, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor levering en plaatsing van de nieuwe gevelonderdelen

Badkamer en toilet

De badkamer is de plaats in het huis om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Van een comfortabele badkamer geniet iedereen op zijn eigen manier. Dat mag best tot uiting komen in een badkamer die tot in alle sfeervolle details past bij uw eigen smaak. Timmer- Aannemersbedrijf Hoets zorgt voor een vlotte verbouwing, zodat u snel weer kunt genieten van uw opgefriste ruimte. Wij verzorgen uiteraard alle bijkomende werkzaamheden zoals leiding- en tegelwerk.

badkamer
houtrot

Houtrot

Houtrot is een niet altijd zichtbare schimmel die het hout aantast. De schimmel vreet zich een weg door het hout. Als uw houtrot heeft, is het zaak het rottende hout zo snel mogelijk te vervangen of repareren. Houtrot kan zowel buiten (kozijnen, boeidelen, schuttingen) als binnen in uw huis voorkomen, met name rond vochtige kelders. Timmer- Aannemersbedrijf Hoets is een Repair Care gecertificeerd bedrijf en helpt u hierbij graag. Met een speciale twee-componentenhars voeren wij kleine of grote deelvervangingen uit. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw houtwerk.

Beveiliging en woning

Als de zomer voor de deur staat en veel mensen op vakantie gaan dan proberen veel inbrekers buit te maken. Wees daarom goed voorbereid en beveilig uw woning goed. Inbrekers houden in de gaten wanneer mensen op vakantie gaan en weten precies wanneer ze hun slag kunnen slaan. Zij zoeken vaak de woningen uit die slecht zijn beveiligd zodat de inbraak niet te veel tijd in beslag neemt.

Uw huis moet uw thuis zijn: uw veilige haven. Uw woning kan goed worden beveiligd tegen inbraak. U kunt dan rustig op vakantie met een veilig gevoel. Beveiliging begint moet goed hang,- en sluitwerk. Timmer- aannemersbedrijf Hoets helpt hierbij met gecertificeerd hang- en sluitwerken. Naast veilige sloten zijn wij ook gespecialiseerd in deur- en kozijnbeveiling. Wij adviseren u graag – vrijblijvend – over de verschillende mogelijkheden tot beveiliging van uw woning.

hang-en-sluitwerk
naomi-hebert-188443

Interieurbouw

Timmerbedrijf Hoets is gespecialiseerd in het maken van meubels op maat. In overleg met u maken wij handgemaakte keukens, handgemaakte kasten, walk-in closets, badkamer meubels en diverse andere meubels. Naast het op ambachtelijke wijze maken van deze meubels zorgen wij ook voor het plaatsen, aansluiten én professioneel afwerken. Allereerst maken we een schets. Na uw goedkeuring, werken wij deze uit tot uw persoonlijke plek of unieke meubelstuk.